AĞRI / DOĞUBAYAZIT - Tutak İlkokulu

SÖZLÜK ÖZGÜRLÜKTÜR

15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ ÖZEL SAYIMIZ YAYINDA

Ara

Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır."

O'nsuz Kasım , Sonsuz Kasım

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI

May

Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.

Türk Milleti’nin büyük önderi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk gençliğine armağan ettiği bu anlamlı bayramı coşkuyla kutladık.

May

Her şeyin en iyisine layık olan annelerimizin Anneler Günü Kutlu Olsun..

'Sizler, hepiniz geleceğin bir gülü ve ikbal ışığısınız.

Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizlersiniz...'

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

23 Nisan okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

15 Temmuz Çocuk Gazetemiz öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katkılarıyla yayında! Aşağıdaki linke tıklayarak gazetemizi inceleyebilirsiniz. İyi okumalar.

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI! Görevli öğretmen ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

YAŞASIN CUMHURİYET!

Haz

Sıfır Atık"; israfın önlenmesini, kaynakların daha verimli kullanılmasını, atık oluşum sebeplerinin gözden geçirilerek atık oluşumunun engellenmesi veya minimize edilmesi, atığın oluşması durumunda ise kaynağında ayrı toplanması ve geri kazanımının sağlanmasını kapsayan atık yönetim felsefesi olarak tanımlanan bir hedeftir. Bu hedefle okulumuz sınıf öğretmenleri önderliğinde, öğrencilerimiz hem atıklarıyla yeni projeler oluşturdu, hem de atıkların geri toplanmasına katkılar sağladı.

May

3-A Sınıfı öğrencileri, öğretmenleri İrem KUTLU´nun rehberliğinde eski araba lastiklerini boyayıp içlerine çiçek dikti.Okulumuzun arka bahçesini güzelleştiren öğrencilerimize ve öğretmenimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuzda yapılan törenle Anneler Günü´nü kutladık.Köyümüzdeki annelerin katılımıyla ayrı bir kutlama gerçekleştirdik.Kutlamaya katılan anneleri memnun etmek bizleri çok sevindirdi.Emeği geçen Merve CEYHAN öğretmenimize ve görevli öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.